Pensiune Capra Neagra

Busteni - Str Valea Alba Nr 55


rezervare online

La poalele Caraimanului, pe ale carui culmi domina semeata Cruce , in preajma padurilor odihnitoare de brazi, la mica distanta de "Kalinderu", moderna partie de sanius si de schi popular, dotata cu linie de telescaun, ne intampina primitoare "Pensiunea Capra Neagra". Este un mini-hotel, cu blazon de 3 stele, ridicat in 1995, cu architectura exterioara in deplina armonie cu splendoarea si maretia peisajului montan, cu dotari intrioare deosebite, care asigura confort si intimitate, relaxare si retrezeste pofta de viata.
Cazarea turistilor se face in sase camere duble si una cu 4 locuri, fiecare dispunand de un elegant grup sanitar cu dus propriu, televizor color cu transmisie prin cablu, acces animale de companie. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.
Cladirea este dispusa astfel:
PARTER: bucatarie, salon si restaurant; ETAJUL I: 1 camera cu grup sanitar propriu si un living; ETAJUL II: 2 camere cu grupuri sanitare proprii; ETAJUL III: 2 camere cu grupuri sanitare proprii 1 apartament format din 2 camere: 1 camera de 4 locuri si 1 camera de 2 locuri cu grup sanitar comun.
Pensiunea are camere spatioase, balcoane cu vedere spre Caraiman, internet in fiecare camera, programele DIGI TV, GSP TV si HBO. Restaurantul pensiunii poate deservi 30 de turisti, fiind ideal pentru petreceri cu prietenii. Pentru grupurile organizate oferim acces la bucatarie. Persoanele care doresc sa serveasca masa in aer liber au la dispozitie foisorul pensiunii.
In holuri, pe scari, in diverse alte spatii, ambianta este sporita de flori naturale si obiecte de arta decorativa. In afara serviciilor de cazare si masa, pot fi inchiriate echipamente sportive, caracteristice sezonului, gazdele oferindu-se sa organizeze pentru cei interesati excursii si drumetii montane, sa le puna la dispozitie mijloace de transport. Sunteti invitati si asteptati cu bucurie la Pensiunea Capra Neagra din Busteni si nu veti avea ce regreta.Facilitati unitate

FOISOR

FRIGIDER

BUCATARIE

GRADINA/CURTE

GRATAR

LOC DE JOACA

PARCARE

RESTAURANT

SALA DE MESE

TERASA

INCALZIRE CENTRALA

SE ACCEPTA ANIMALE DE CASA


Dotari camere

TV IN CAMERA

CAMERA CU BALCON

BAIE IN CAMERA

INTERNET

CAMERE FUMATORI

Date de contact

Persoana contact
Balan

Telefon
0726780323 / 0722285559

Localizare

Localizare Pensiune Capra Neagra - Busteni

Baruri si restaurante in apropriere


Vremea in Busteni

Vremea in Buşteni - Innorat Innorat
» prognoza pe termen lung