Pensiune Casa Eva

Busteni - STR ARCULUI NR 2 A


rezervare online

Casa Eva este o mica vila din Busteni, situata in cartierul Alexandros. Vila poarta numele celui mai mic membru al familiei noastre, domnisoara Eva, acum in varsta de 3 ani.
Situata in stanga drumului care duce la Cabana Gura Diham, vila va ofera o priveliste minunata asupra Culmii Baiului, o creasta muntoasa acoperita cu pasuni alpine si incadrata de doi masivi impaduriti.
Casa Eva pune la dispozitie turistilor 7 camere duble repartizate astfel: 3 camere la parter si 4 camere la mansarda. Fiecare etaj are baie proprie, living si televizor. La parter exista o camera mai mica care poate fi inchiriata de o singura persoana.
In cazuri exceptionale se poate suplimenta numarul de paturi, astfel incat sa fie un maxim de 20 de persoane cazate in vila. Terasa (avand suprafata de 35 mp) ofera turistilor o imagine panoramica asupra Muntilor Zamora si Baiului. Casa Eva dispune de conexiune la internet, TV cablu, TV dolce, incalzire cu centrala proprie, apa, calda permanent.
In fata vilei sunt disponibile locuri de parcare pentru minim 5-6 masini inclusiv pentru microbuz. Casa Eva este un spatiu intim armonios, un loc ideal pentru relaxare si vacante.Facilitati unitate

FRIGIDER

BUCATARIE

GRATAR

WIFI

LIVING

PARCARE

SALA DE MESE

TERASA

TRANSPORT AUTO

TV IN LIVING

INCALZIRE CENTRALA


Dotari camere

BAIE CU DUS

BAIE PE HOL

INTERNET

Date de contact

Persoana contact
Sisu Ioana

Telefon
0244322313/0720626555

Localizare

Localizare Pensiune Casa Eva - Busteni

Baruri si restaurante in apropriere


Vremea in Busteni

Vremea in Buşteni - Innorat Innorat
» prognoza pe termen lung