Hotel Iri

Busteni - Eroilor nr.2


rezervare online

Hotel IRI este situat în stațiunea Bușteni, la baza pârtiei Kalinderu. Amplasat în mijlocul naturii, oferă o privelște splendidă către masivul Caraiman și crucea Caraiman, fiind locul ideal de petrecere a unui concediu la munte relaxant și distractiv în același timp.

Hotelul cuprinde 35 de camere dintre care 19 sunt camere cu pat matrimonial, 8 camere twin si 4 apartamente cu cate doua camere matrimoniale fiecare. Fiecare cameră dispune de baie proprie precum și alte dotări: tv LCD cu cablu, frigider, balcon sau terasă cu vedere la munte, internet wireless.

Parcarea este privată si supravegheata video 24/24, fiind inclusa în tariful de cazare.
Hotelul deține și o crama unde se poate servi masa. Deasemenea organizam și seri speciale cu lautari pentru clienții noștri.
In curte aveti la dispozitie un gratar si lemne pentru foc, precum si un foisor unde puteti petrece in aer liber.

Îmbinând utilul cu plăcutul, Hotel IRI este de asemenea o bună alegere pentru organizarea de traininguri și team-buildinguri, oferind sală de conferințe cu o capacitate de 40 de persoane.

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, aveți posibilitatea de acces la echipamente de schi in apropiere, iar cei care doresc sa învețe să schieze, monitorii noștri vă stau la dispoziție.

Vara este un prilej minunat de a face drumeții în aer liber și de a vizita împrejurimile. Pentru aceasta, Hotel IRI vă pune la dispoziție ghizi pentru drumețiile montane și organizează excursii la cererea clienților, contracost.Facilitati unitate

FOISOR

CRAMA

FRIGIDER

BAR

BUCATARIE

GRADINA/CURTE

GRATAR

WIFI

PARCARE

ROOM SERVICE

SALA DE CONFERINTA

TERASA

INCALZIRE CENTRALA

FACILITATI PENTRU DISABILITATI


Dotari camere

BAIE CU DUS

TV IN CAMERA

CAMERA CU BALCON

FRIGIDER IN CAMERA

BAIE IN CAMERA

INTERNET

CAMERE FUMATORI

Date de contact

Persoana contact
Liviu Irimia

Telefon
0745645142

Localizare

Localizare Hotel Iri - Busteni

Baruri si restaurante in apropriere


Vremea in Busteni

15° Vremea in Buşteni - Cer senin Cer senin
» prognoza pe termen lung