Maraton Transylvania 100 la Domeniul schiabil Kalinderu

Busteni - 19 mai 2018

Bine ati venit la Transylavania 100 - un nou set de curse montane care traverseaza una dintre cele mai misterioase si frumoase zone din Europa de Est.
   Pe 19 mai 2018 alergatorii se vor reuni la linia de start chiar la poalele faimosului castel al lui Dracula - castelul Bran, gata pentru o noua aventura de neuitat prin decorul muntos al Transilvaniei rurale.
   Poteci inguste si serpuite care strabat paduri seculare sau platouri alpine si creste batute de vant vor face legatura intr-o bucla ce va traversa Muntii Bucegi, urcand si coborand multe mii de metri inainte de a ajunge inapoi la Castelul Bran.
   Inscrierile se pot face individual la toate cele 5 curse. Se vor acorda premii la toate categoriile, iar toti participantii care vor termina in limita timpului vor fi recompensati cu diploma si medalie.
   Pentru suporteri exista sansa sa-si vada favoritii la Babele, unul dintre cele mai inalte puncte ale cursei sau la Pestera dupa ce vor fi luat telecabina din Busteni. De asemenea, isi vor putea sustine favoritii la Busteni, Bolboci sau Moieciu de Sus, unde pot ajunge cu masina.
   Cele patru curse aduc puncte de calificare la Ultra-Trail du Mont-Blanc 2019, ce include toate cursele din serie: UTMB, CCC, OCC, TDS.

Pentru mai multe informatii accesati http://www.transylvania100k.comMaraton Transylvania 100 la Domeniul schiabil Kalinderu - Busteni

vezi harta


Legaturi sponsorizate


Vremea in Busteni

Vremea in Buşteni - Partial noros Partial noros
» prognoza pe termen lung


Legaturi sponsorizate