Politica de Confidentialitate


Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor legii, site-ul www.alpinexpert.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatorii site-ului. Utilizatorii sunt informati ca datele personale furnizate de catre ei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Alpin Expert a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica. La optiunea utilizatorilor ei furnizeaza anumite date personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre Alpin Expert. In momentul crearii contului, utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de site-ul www.alpinexpert.ro prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile alpinexpert.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii site-ului www.alpinexpert.ro pot face o cerere in scris cu cerinta lor, pe care o vor trimite prin email la adresa office@alpinexpert.ro.

Fișierele de tip "cookies"

Site-ul web www.alpinexpert.ro foloseste fisiere de tip "cookie" pentru a furniza utilizatorilor acestui site web o experiență mai bună de navigare.


Va recomandam de asemenea sa luati la cunostiinta Termenii si conditiile de utilizare a site-ului web www.alpinexpert.ro.